HSM Interieur & Afwerkingsbedrijf

HSM Interieur realiseert je droom interieur

Een afgewerkte ruimte, klaar om van te genieten

Over ons

Hoe het begon

HSM Interieur werd opgericht in 2008 door Marcel Swennen. Marcel startte als zaakvoerder na méér dan 25 jaar ervaring in Gyprocwerken. In zijn loopbaan, bij de twee bedrijven waar hij werkte, leerde hij de stiel van Gyproc materialen door en door.

Eigen benen

Uiteindelijk was de tijd gekomen om op eigen benen te staan. HSM Interieur kende zijn start in 2008. Door zijn schrijnwerkers opleiding kent Marcel ook tevens de stiel van dressings en maatwerk kasten. Zo kan HSM Interieur je een volledig gamma bieden van Gyprocwerken tot en met schilderwerken en het plaatsen van je dressing of inbouwkast.

Op deze manier voeren we alle projecten uit in eigen beheer en garanderen wij onze kwaliteit.

Vers bloed

In 2011 treed ook Brecht Swennen, zoon van Marcel toe als zaakvoerder voor HSM Interieur. De Gyproc stiel wordt doorgegeven en een succesvolle toekomst voor het bedrijf is verzekerd. Samen werken deze zaakvoerders dagelijks op je werf, zo weet je als klant dat het werk ook met echte vakkundigheid wordt uitgevoerd.

Marcel Swennen

marcel-swennen

Brecht Franken

Brecht Swennen

Peter Van Vleymen

Partner Som Design

somdesign

Onze partner Som Design staat ons bij met het inrichten van dressings en het ontwerpen van maatwerk kasten en meubilair. Reeds enkele jaren hebben wij een goed samenwerkingsverband waardoor ieder zijn eigen expertise kan inbrengen in het project.

Partner Idee•m

Onze partner Idee•m wordt steevast betrokken voor het advies in interieurvormgeving. Samen ontwerpen we 3D concepten van je ruimte die levensecht zijn. De expertise van Idee•m is steeds een meerwaarde in elk project en resulteert in originele en tijdloze ruimtes.

(Ver)bouw plannen?

Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor Gyprocwerken, interieurafwerking, schilderwerken? Een dressing of inbouwkast op maat laten maken?

Stuur ons je plannen
voor een gratis offerte

We contacteren je binnen 24u.

Recent project