HSM Interieur & Afwerkingsbedrijf

HSM Interieur realiseert je droom interieur

Een afgewerkte ruimte, klaar om van te genieten

Interieur afwerking

Dressings

Een dressing is een leuke extra ruimte die je kan toevoegen aan een slaapkamer. Meestal meteen verbonden aan de slaapkamer zonder extra deur maar eenvoudig toegankelijk. Meestal door een losstaande Gyproc wand.

Dressings bouwen we van a tot z op maat. Kasten inbegrepen. We leveren maatwerk zodat de ruimte die beschikbaar is voor je dressing optimaal benut wordt. Zo heb je voldoende ruimte voor je garderobe of spullen in op te bergen.

Maatwerk kasten

Een kast op maat kan overal terug komen. Heb je een zolder dan weet je dat ruimte onder het dak meestal verloren ruimte is. Ideaal is deze ruimte om een inbouwkast te plaatsen. Zo creëer je extra opbergruimte waar je anders toch niets kwijt kan.

In leefruimtes worden maatwerk kasten veel gebruikt om volledige wanden te maken. Meestal ook in combinatie met een TV meubel of media kast om zo alle elektronica toestellen weg te werken. Ook hier werken volledig op maat voor een perfecte aansluiting en afwerking.

Schilderwerken

Na het plaatsen van een Gyproc wand of Gyproc plafond volgen de schilderwerken. De afwerking van de Gyproc gebeurt door ons in drie lagen. Zo krijgen we een volledig glad oppervlak wat bijna niet meer opgeschuurd moet worden.

Een voordeel van Gyproc is dat na de afwerking de schilderwerken de dag nadien kunnen starten. Voor het schilderwerk werken we enkel met kwaliteitsvolle verven en materialen.

Na de wand en plafond constructie verzorgen wij ook de afwerking van de ruimte zodat je hiervoor geen ander bedrijf hoeft aan te spreken. HSM Interieur zorgt voor een afgewerkte ruimte.

Interieuradvies

Heb je verschillende ideeën of geraak je er zelf niet meer aan uit? HSM Interieur geeft je graag interieur advies over de verschillende ruimtes. Hoe kan je de beschikbare ruimte optimaal benutten, welke kleuren gebruik je en welke best niet?

Een second opinion opent meer opties en geeft frisse ideeën omdat wij verder staan van het project. Een klare kijk schept een duidelijk beeld. 

(Ver)bouw plannen?

Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor Gyprocwerken, interieurafwerking, schilderwerken? Een dressing of inbouwkast op maat laten maken?

Stuur ons je plannen
voor een gratis offerte

We contacteren je binnen 24u.

Recent project